cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Recensies


Nicole biedt kleinschalige, professionele kinderopvang in een huislijke en rustige omgeving waar je kindje op liefdevolle manier opgevangen wordt. Vanuit een persoonlijke aanpak is er aandacht voor de ontwikkeling en het welzijn van je kindje. Er is verder ruime diversiteit in aangeboden materialen en activiteiten. Door de landelijke ligging is er tevens volop ruimte voor het ‘buitenleven’. Een heerlijke wandeling door het bos of naar hartelust spelen in ‘de wei’, een greep uit de mogelijkheden die bij goed weer vast onderdeel in het dagprogramma zijn.

Peggy Laval

“We zijn zeer tevreden over kinderopvang Mini. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kindjes. Ook wordt er aandacht besteed aan de opvoeding van de kinderen, geheel naar de ouders eigen visie, normen en waarden. Bovenal heeft ons zoontje het erg naar zijn zin!”

Stephanie Kerckhoffs

“Ons zoontje en dochtertje komen meerdere dagen per week bij Nicole Devoi en dat geeft ons een heel gerust gevoel: er wordt geknutseld, gezongen, geleerd en bij lekker weer heerlijk in de wei of in de tuin gespeeld. Wat ons erg aanspreekt is dat er veel persoonlijke aandacht is voor de verschillende kinderen en dat er goed overleg is tussen Nicole en ons als ouders over verschillende situaties variërende van doorkomende tandjes tot het gedrag van de kinderen. We merken dat onze kinderen zich erg op hun gemak voelen bij Nicole, dit is te danken aan de huiselijke sfeer die Nicole biedt.”

Thijs en Frauke de Jong

“Onze dochter gaat met veel plezier naar Kinderopvang Mini! Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Nicole is iemand die, ook al is het druk, altijd tijd heeft voor een knuffel. Zon of regen maakt niet uit bij Kinderopvang Mini. Nicole heeft veel ruimte, zowel binnen als buiten. Onze dochter geniet erg van het vele buiten zijn en het spelen op de wei! Nicole benadert de kinderen altijd rustig, maar blijft consequent. Ook maakt Nicole er graag een feestje van. Veel knutselen voor bijvoorbeeld moeder- of vaderdag en met verjaardagen worden de kindjes flink in het zonnetje gezet. De opvang is schoon en netjes, maar buiten lekker vies worden mag!”

Renske Dassen

“Hey, ik ben Sanne, 13 jaar en help al twee jaar (vrijwillig) bij opvang Mini. Kinderopvang Mini ligt bij mij in de straat, mijn zusje ( 4 jaar) heeft bij kinderopvang Mini gezeten en zo ken ik kinderopvang Mini. Ik vind het een hele leuke opvang omdat er veel mogelijkheden zijn om te spelen. Zoals de speelkamer ( waar ook gegeten wordt en veel speelgoed staat), de garage ( waar ook genoeg speelgoed staat en fietsjes om mee te crossen), de wei buiten ( waar glijbanen, schommels, trampolines en nog veel meer staat) en de tuin naast de speelkamer ( waar ze zich ook uit kunnen leven). Het zijn niet al te grote groepen, dat is fijn, dan kun je goed op de kinderen letten.”

Sanne Smeets