cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Over Ons


Over Kinderopvang Mini in Stein

Opvang Mini is een kleinschalige geregistreerde kinderopvang aan huis.

De opvang bevindt zich in aparte ruimtes van een landhuis ( bouwjaar 1987). Het is gelegen aan een hele rustige straat waarvan slechts één zijde bewoond is en waarin zich weilanden, fruitgaarden en dieren bevinden.

Deze kinderopvang in Stein heeft een eigen, grote, prachtige afgebakende speelweide midden in een fruitgaard. In deze speelweide kunnen de kinderen lekker schommelen, trampoline springen, klimmen klauteren, glijden, met zand spelen, picknicken en onze shetlandpony (eigen weilandje) vertroetelen.

In het seizoen kunnen de kinderen ook het fruit van de bomen plukken en zelf proeven (appels, peren, pruimen, kersen, bramen). De baby’s worden ook meegenomen in de kinderwagen en kunnen lekker rondkijken en worden zoveel mogelijk betrokken bij de groep. Alle faciliteiten om de kinderen te verzorgen zijn in de wei aanwezig. Kortom, deze kinderopvang in Stein heeft een prachtige kindvriendelijke omgeving waar optimaal gebruik van gemaakt wordt. Buiten spelen, picknicken, wandelen en diertjes voeren staan het liefst heel de dag op agenda!

Als het weer echter te bar is, kunnen de kinderen hun energie kwijt in de speelkelder. Hier hebben ze lekker de ruimte om te fietsen, steppen en rond te rennen. Tevens is er nog een aparte inpandige speelruimte waar vaak geknutseld, samen gegeten, gekleid, gepuzzeld, gekleurd en gezongen wordt. Aan sociale vaardigheden, zoals respect voor elkaar en samen spelen samen delen, wordt bijzonder veel aandacht besteed. Hierdoor heerst er een fijne rustige sfeer, waar het gezellig is en waarin kinderen steeds één vertrouwd gezicht zien. Ook is er extra aandacht voor verjaardagen, moeder- en vaderdag, Sinterklaas, Kerst, Pasen e.d. Hierbij kunt u denken aan uitdelen, verjaardagskronen, pepernoten bakken, paasknutsels maken e.d.

Het streven van kinderopvang Mini is ook om de persoonlijke ontwikkeling van het kind te stimuleren om de instroom naar de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals zelfredzaamheid stimuleren, fijne motoriek stimuleren zoals knippen, schrijven, kralen en cognitieve spellen. Om een goede indruk te krijgen heeft u bij deze kinderopvang in Stein recht op een gratis en vrijblijvende proefochtend.

100_1471