cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Over Mij


CD mei-26  10-45-58
Ik ben Nicole Devoi, bijna 25 jaar gelukkig getrouwd met Jos, en trotse ouder van Michelle ( 21 ) en Nikki ( 15 ).

Na een drukke baan in de verzekeringsbranche vaarwel te hebben gezegd, ben ik direct in 2002 mijn eigen kinderopvang aan huis in Stein begonnen. Een carrièreswitch waar ik nooit één dag spijt van heb gehad.

Gezien de mogelijkheden die het huis, de ligging en de weilanden bieden, kan en wil ik ervoor zorgen dat de kinderen een leuke dag krijgen met veel afwisseling, buiten spelen, gezelligheid en geluk.

Tussen de kinderen voel ik me fijn en ik krijg er heel veel positieve energie voor terug. Ik probeer me te verplaatsen in het kind en zijn/haar ouders. Daarbij hou ik van open communicatie. Zo bereik ik dat iedereen zich lekker thuis voelt.

Mijn grootste compliment dat ik krijg, is dat de kinderen blij zijn om te komen en dat de ouders zich daarom niet schuldig hoeven te voelen om hun kind hier ‘achter’ te laten. Heel erg bijzonder vind ik dat een aantal kinderen waar ik eerst voor gezorgd heb, nu hier stage komen lopen. Ze kijken met een warm gevoel terug op hun tijd hier bij kinderopvang Mini in Stein.

Kortom, ik hou van mijn werk, en dat doe ik met volle overgave!

Groetjes,

Nicole Devoi – Op den Camp

familie